RETAIL

De kortst mogelijke route, daar werken we aan. Het verwerken en verpakken van de paprika’s gebeurt direct na de oogst in het verpakkingscentrum Growers United Zwaagdijk. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verpakkingsmogelijkheden, afgestemd op de laatste trends. Doordat we innoverend ondernemen kunnen we een hoge en stabiele kwaliteit leveren. Wij zorgen voor een passende verpakking voor elke klant. Zodat jij onderscheidend kan zijn in de markt!

Positionering

De medewerkers op onze professionele familiekwekerijen telen al generaties lang de mooiste blokpaprika’s. Ons centrale verwerkingshuis ligt tussen de kwekerijen. Via de kortst mogelijke route leveren wij rechtstreeks vanuit onze tuin.

Onze voordelen:

  • De lekkerste en verste paprika’s, rechtstreeks uit onze tuin
  • Ruim assortiment, afgestemd op de laatste trends
  • Continue vernieuwing, ook in verpakkingen
  • Korte lijnen
  • Snelle en flexibele service

Kwaliteitsgarantie en voedselveiligheid

Onze paprika’s zijn niet alleen lekker maar ook van een gegarandeerde kwaliteit. We werken alleen met de verse producten van onze eigen telers – we kennen dus de herkomst en de eigenschappen van al onze paprika’s. Voor alle handelingen binnen de teelt en handel van de paprika’s houdt PapriCo zich aan de voorgeschreven kwaliteitssystemen. Deze zijn internationaal erkend – u weet dus zeker dat de kwaliteit van onze paprika’s gewaarborgd is.

Eerlijke handel

PapriCo staat voor eerlijke handel. PapriCo is het paprikamerk van Growers United. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van het product.  De prijzen zijn zo scherp mogelijk, maar staan altijd in verhouding tot de werkelijke productiekosten van onze telers. Zo voorkomen we druk op de werkomstandigheden en blijven bedrijven en werknemers gezond.