PapriCo | Levering via de kortst mogelijke route
Ons centrale verwerkingshuis ligt midden tussen de maatschappelijk verantwoorde productietuinen. Dankzij onze platte organisatie kunnen we ook in verpakkingen snel schakelen en oplossingsgericht werken. U bent dus verzekerd van persoonlijke aandacht en een uitstekende service, naast een vers product in het schap.
verpakkingsstation, verpakking, kleinverpakking, folie, bedrukken, assortiment, trends, vernieuwing, service, kwaliteitsgarantie, voedselveiligheid, oplossingsgericht
51015
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51015,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,,brick child-child-ver-,brick-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Retail

U wilt de paprika’s per stuk verpakt? Per aantal? Of per gewicht? Wat uw verpakkingswensen ook zijn: wij zijn flexibel en maken ze altijd op maat.

Bij kleinverpakkingen kunnen we de folie bedrukken en/of voorzien van een etiket. Zo maken we de verpakking passend voor elke klant.

paprico-sign

Positionering

De medewerkers op onze professionele familiekwekerijen telen en vermarkten al generaties lang de mooiste blokpaprika’s. Ons centrale verwerkingshuis ligt tussen de kwekerijen. Via de kortst mogelijke route leveren wij rechtstreeks vanuit onze tuin.

 

Onze voordelen:

  • De lekkerste en verste paprika’s, rechtstreeks uit onze tuin
  • Ruim assortiment, afgestemd op de laatste trends
  • Continue vernieuwing, ook in verpakkingen
  • Korte lijnen
  • Snelle en flexibele service

Verpakkingen

U wilt de paprika’s per stuk verpakt? Per aantal? Of per gewicht? Wat uw verpakkingswensen ook zijn: wij zijn flexibel en maken ze altijd op maat. Bij kleinverpakkingen kunnen we de folie bedrukken en/of voorzien van een etiket. Zo maken we de verpakking passend voor elke klant op ons eigen verpakkingsstation.

 

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verpakkingsmogelijkheden, afgestemd op de laatste trends. Zo kunt u zich onderscheiden in de markt.

Service

De kortst mogelijke route, daar werken we aan. Ons centrale verwerkingshuis ligt midden tussen de maatschappelijk verantwoorde productietuinen. Dankzij onze platte organisatie kunnen we ook in verpakkingen snel schakelen en oplossingsgericht werken. U bent dus verzekerd van persoonlijke aandacht en een uitstekende service, naast een vers product in het schap.

Kwaliteitsgarantie en voedselveiligheid

Onze paprika’s zijn niet alleen lekker maar ook van een gegarandeerde kwaliteit. We werken alleen met de verse producten van onze eigen telers – we kennen dus de herkomst en de eigenschappen van al onze paprika’s. Voor alle handelingen binnen de teelt en handel van de paprika’s houdt PapriCo zich aan de voorgeschreven kwaliteitssystemen. Deze zijn internationaal erkend – u weet dus zeker dat de kwaliteit van onze paprika’s gewaarborgd is.

Eerlijke handel

PapriCo staat voor eerlijke handel. Onze prijzen zijn zo scherp mogelijk, maar staan altijd in verhouding tot de werkelijke productiekosten van onze telers. Zo voorkomen we druk op de werkomstandigheden en blijven bedrijven en werknemers gezond.

Contact

Meer weten over PapriCo? Of direct zaken doen?

Neem dan contact op met DOOR Partners B.V.

  • Herman Burger (Sales manager) +31 (0)6 53 57 67 00

Of ga naar onze contactpagina.