Vacature: teamleider DC

Vacature: teamleider DC

Over PapriCo
PapriCo is hét merk van kwalitatieve paprika’s, geteeld door innovatieve paprikatelers.

Voor ons DC in Zwaagdijk zijn wij vanwege uitbreiding van onze activiteiten op zoek naar een enthousiaste teamleider productie. Vanuit Zwaagdijk bedienen wij diverse retailers in binnen- en buitenland.

 

De functie
De teamleider productie is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en monitoring van de verpakkingslijnen. Samen met het team van operators en productiemedewerkers zorg je er elke dag weer voor dat onze klanten kwalitatief goede producten aangeleverd krijgen. Je rapporteert aan de operationeel manager. Met je proactieve houding probeer je continu het verpakkingsproces te optimaliseren.

Als teamleider productie beschik je minimaal over:

  • MBO niveau
  • Technisch inzicht
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Flexibiliteit en leergierigheid

 

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een full time functie, maar 32 uur werken in de week behoort ook tot de mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen binnen een groeiend, ambitieus bedrijf. Het salaris is marktconform al naar gelang kennis en kunde.

Heb je de kwaliteiten en het enthousiasme om deze functie te vervullen? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar Mark Borst, Operationeel manager: m.borst@paprico.nl.